Sidan lanserades 2010 i Norge av Digisec Media Limited

Sidan lanserades 2010 i Norge av Digisec Media Limited

Natdejting pro gifta och par

Ar du mor gallande ditt kondition och vill ha mer spanning och passion i livet, enar passar Victoria Milan dig perfekt. Hos Victoria Milan kan du hitta tillfalliga traffar, en internet flirt eller en livslang karlek, allt beror pa hur sa du personligen ar ute efter.

De erbjuder en enkel in registrering fran ett gratiskonto som du darefter kan aktualisera till ett premium medlemskap. Darefter starten 2010 i Norge inneha Victoria Milan varit i framkant och lett utvecklingen vidare.

Sexdejtingsajten har idag cirka 3,2 miljoner medlemmar ovanfor alltsammans Europa och bara i Sverige finns cirka medlemmar, men det antalet okar stadigt varje dag.

Anvandarvanligt

Victoria Milan inneha en frank webbdesign som utfor det forsiktig att navigera gallande sajten. Nar du registrerat ett konto far du resurs till ett antal annorlunda funktioner. En fran de popularaste funktionerna ar att du kan tillagga profiler som favoriter. Genom att lagga till en profil som favorit kan du spartanskt skrida aterkomst till profilen och posta ett meddelande.

Som medlem kan du aven enkelt valja mellan flera annorlunda profiler och sortera bort de som inte intresserar dig. Victoria Milan inneha namligen ett antal filter som ar enkla att begagna, vilka du kan begagna dig fran forut att ringa fram den perfekta matchningen som skulle passa dig.

  • Alder
  • Stracka
  • Kon
  • Intressen
  • Utseende.

Personlighetstestet

Victoria Milan erbjuder alla som skapar ett konto att handla ett test. Testet ar en korsning av ett personlighetstest och ett test pro att kartlagga dina preferenser. I Genom att producera det testet ger du sajten forutsattningar att bidra dig en bra matchning. Att bidra arliga och genomtankta svar kungen testet ar relevant.

Nar du gor det far du snabbare en matchning som kan dirigera dig till den perfekta affaren. Genom att foreta testet sparar du epok, eftersom du ej behover ga genom profiler som inte alls skulle duga dig.

Erbjudanden, rabatter och beloning

Victoria Milan har just genast ett utlova dar du kan skapa ett konto kostnadsfritt. Vill du sedan uppgradera ditt konto till ett premium medlemskap far du 20 procent rabatt pa kostnaden. Viktoria Milan erbjuder tre annorlunda sorters kolli pro medlemskap, pro att kunna passa fler personer.

I Genom att ta fram flera olika kolli inneha de gett fler personer mojlighet att anvanda sig av sidan. De inneha forsokt ta fram olika kolli som amna duga flertal annorlunda personers situation. Du kan valja mellan tre olika kolli for medlemskap:

  • 3-manaders paketet: Detta paket kostar dig 299:- / manad. Med det har medlemskapet kan du racka och lasa meddelanden till andra medlemmar. Du kan samt se vilka som ar nyfikna gallande dig och har besokt din profil. Tillika kan du kika vilka som flirtar med dig och skickar dig gavor.
  • 6-manaders paketet: Ar ett billigare val forut dig som letar efter det. Det har paketet kostar 219:- / manad och du far samma fordelar som i det foregaende paket. Men har far du darutover 500 krediter. Hos Victoria Milan kan du konsumera dina krediter till att handla presenter och digitala rosor du kan posta till andra profiler. Att posta gavor har visat sig besta en omtyckt funktion bland andra medlemmar.
  • 12-manaders paketet: Ger dig likadan fordelar som i de tva foregaende paketen forut 199:-/manad. Men du far dessutom 500 krediter extra i det arme paketet.

klagomal?

Ett fran de vanligaste klagomalen ViktoriaMilan far ar att medlemmar ansett att de inneha hoga priser. Foretaget inneha foljaktligen arbetat avsevart forut att traffas det och har pa grund av tagit http://www.lovingwomen.org/sv/blog/chattrum-med-flickor/ fram de annorlunda paketen for medlemskap.

Ett annat klagomal sidan fatt ar att de ar en sajt som bidrar till att personer i forhallanden ar otrogna. Alla medlemmar ar det fran eget votering och sajten vill enkom ge personer en saker omrade att kunna besta sig sjalva, utan att nagon domer dem. Allihopa har namligen olika personligheter, livshistorier, orsak och preferenser. Pro vissa ar Victoria Milan inte alls ratt, samtidigt det for andra ar exakt den sajt de letat efter.

Victoria Milan inneha samt fatt en bit reklamation pa att det skulle forekomma massa falska profiler kungen hemsidan. Foretaget bortom sajten har forsokt bega det explicit att de absolut inte gor falska profiler, ehuru det skulle besta kontraproduktivt for tjansten. Skulle de skapa egna falska profiler for att fresta medlemmar, skulle det fartfyllt betyda att seriosa medlemmar lamnade dem. Det ar namligen enkom en lyckad matchning som leder till en etablerad shop som ar det Victoria Milan efterstravar.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir